2022 YAZ KAMPI

BASKETBOL&VOLEYBOL YAZ KAMPI

Ayvalık Cunda Adasında düzenlenecek olan Basketbol & Voleybol  Yaz Kampı için geri sayım başladı.

YAZ KAMPI TARİHİ

20 – 24 HAZİRAN 2022

4 Gece 5 Gün ‘lük geniş kapsamlı beş yıldızlı bir yaz kampı sporcularımızı bekliyor. Antrenman ve maç programlarının yanında eğlence ve animasyonlarla zenginleştirilmiş kampımızda sporcularımız Basketbol ve Voleybol Kampı Ayvalık Sarımsaklı VE Hotels  konaklayacaklardır.

Kampa ulaşım son model araçlarla karayolu  ile sağlanacaktır.

Dönem kontenjanı 100 kampçıdan oluşmaktadır.

KAMPIN AMACI

Kampın amacı yoğun ders temposundan yorulan ve pandemi sürecinin yarattığı olumsuz etkilerden bunalan sporcularımıza eğlenceli ve sıra dışı bir yaz  kampı yaşatarak moral depolamalarını sağlamaktır. Kampçılar, ailelerinden uzakta kaldıkları kısa süre içerisinde kendi ayakları üzerinde durma, özgüvenlerini ve takım ruhunu güçlendirme  fırsatı bulur ve yeni dostluklar kurarak sosyal açıdan güçlenirler. Kampın bir diğer hedefi de gelecek sezon altyapımızın minik, midi, küçük, yıldız ve genç takımlarında ter dökecek sporcuların takım ruhuyla hareket etmeyi öğrenmelerini sağlamaktır.

TESİS

Yaz Kampı AYVALIK SARIMSAKLI da düzenlenmektedir. Kampçılar kamp süresince bu bölgenin sayılı 5 yıldızlı   otellerinden biri olan Ayvalık Sarımsaklı VE Hotels  her şey dahil konaklama  yapacaklardır.

  • Kampçılarımız kendileri için özel olarak hazırlanan odalarda 3’er kişilik takım düzenine uyum sağlayacak şekilde konaklayacaklardır.
  • Otel içerisine kulübümüz için özel olarak hazırlanan 2 adet basketbol sahası bulunmakta olup yakın mesafede maçlarımızı yapacağımız 2 adet Kapalı Basketbol Spor Salonu bulunmaktadır.

SAĞLIK  ULAŞIM

Konaklama yapılan otelin 24 saat hizmet veren sağlık merkezi ve sağlık personeli mevcut olup  kamp süresince görev yapacak personellerinde ilkyardım eğitimi almış ve acil durumlarda ilk  müdahaleyi yapabilecek bilgi beceriye sahip olduklarını belirtmek isteriz.Ayrıca kamp merkezimize çok yakın sayılabilecek yaklaşık 3km mesafede Ayvalık Devlet Hastanesi bulunmaktadır. Kampa ulaşım son model araçlarla karayolu kullanılarak gerçekleşecektir. Hareket saatleri  ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapılacaktır.

KAMPÇI ÖDEME TABLOSU

Kampın fiyatı 3.750₺ + Ulaşım (Otobüs) Ulaşım ücreti kamp tarihi yaklaştığında belirlenecek olup bilgilendirme yapılacaktır.

Arzu eden aileler ulaşımı kendi imkanlarıyla sağlayarak kampçımızı otelde grup liderine teslim edebilirler.

1.TAKSİT  NİSAN  1250 TL

2.TAKSİT MAYIS  1250 TL

3.TAKSİT HAZİRAN 1250 TL + ULAŞIM